Xapp Jeugdtheaterschool Nieuwegein

Xapp Jeugdtheaterschool Nieuwegein start in September weer het nieuwe seizoen. Er wordt les gegeven op dinsdag-avond van 18.30 uur tot 19.45 uur in Montessorischool De Vleugel in Nieuwegein.

Een lesserie van de Jeugdheaterschool Nieuwegein duurt een schooljaar lang en is opgebouwd uit twee delen. In het eerste deel, de improvisatiefase, ligt de nadruk op tekstbehandeling en improvisatie. Er zal gewerkt worden met dialogen, er zullen korte sketches ingesrtudeerd worden en in tien weken zullen de leerlingen toewwerken naar een eindpresentatie. De productiefase van de lessen start vanaf les elf. Vanaf dan zal er toegewerkt worden naar een geregisseerde eindproductie. De docenten staan onder leiding van kundige medewerkers van Xapp.

De lessen zijn bedoeld voor acht t/m twaalf jarigen. Podiumervaring is niet direct nodig. Wel wordt er verwacht dat de kinderen gemotiveerd zijn en bereid zijn inzet te tonen.

25 Juni aanstaande organiseert Xapp een gratis proefles in de Montessorischool De Vleugel in Nieuwegein van 18.30 uur tot 19.30 uur. Heb je zin om te kijken hoe er bij de Xapp JeugdTheaterschool les gegeven wordt, reserveer telefonisch een plek en kom dan langs!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk