Wout Meulenbelt 25 jaar NVM makelaar in Nieuwegein

Wout Meulenbelt, directeur en makelaar bij Evers Woonaccent Makelaars aan de Harplaan, werd maandagmorgen 28 september jl. verrast ter ere van zijn 25-jarig jubileum als makelaar in Nieuwegein. Het bestuur van de NVM, nu nog gehuisvest in Nieuwegein, overhandigde hem het ‘makelaarsstafje’ omdat hij 25 jaar in het vak zit.

Wout Meulenbelt werd 25 jaar geleden door de rechtbank in Utrecht beëdigd als makelaar. Evers Woonaccent makelaars is al ruim 40 jaar actief in Nieuwegein en omgeving. Vanaf 1996 heeft Wout Meulenbelt het kantoor overgenomen in de wijk Zuilenstein.

Na 25 jaar vindt Wout Meulenbelt zijn werk nog steeds ontzettend leuk. Wout over zijn werk: “Makelaar zijn is en blijft een zeer dynamisch en inspirerend vak. Elke dag is anders. Iedere klant is uniek door hun eigen verhaal en wensen.”

Onder de NVM-makelaars is het makelaarsstafje een gewaardeerd begrip met een lange historie, het stamt uit de 17e eeuw. Alleen makelaars die lid waren van de makelaarsgilde hadden een makelaarsstafje waarmee contracten werden ‘bezegeld’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren