World grooves crossover, sessieleider Vincent Henar op ’Stormy Monday’

Maandag 11 juni is het weer ‘Stormy Monday’! Wederom staan de deuren van het theatercafé van DE KOM wijd open voor iedereen die wil spelen en improviseren of luisteren. Vanwege het grote succes  in 2017 komt Vincent Henar opnieuw een sessie leiden met als thema: World Grooves crissover/Rythms of the Heart. Vincent Henar is bassist en medeoprichter van de band Fra Fra Sound.

Groove en improvisatie
Henar gelooft erg in het begrip ‘The Great Black Music’. Het uitgangspunt hiervan is dat bijna alle populaire muziekstijlen en -vormen zijn terug te voeren naar de zwarte muziek als oerbron. De jamsessie staat in het teken van crossovers: de kruisbestuiving van groove en improvisatie. Daarbij vormen samenspelen en improviseren een organisch geheel. Kortom: muziek maken met passie en (een elastisch) gevoel!

Alle instrumentalisten, zangers zijn welkom tijdens ‘Stormy Monday’. De avond is gratis toegankelijk. De sessie begint om 20.00 uur. Ook toeschouwers/luisteraars zijn welkom; actief meedoen is niet noodzakelijk. Onder het genot van een drankje toekijken hoe een sessie gaat is ook een fijne manier om de maandagavond door te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!