Workshop ‘Samen voor… een goede beursvloermatch’

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op dinsdag 29 oktober een workshop ‘Samen voor… een goede beursvloermatch’ om 19.00 uur bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Deze workshop is speciaal voor verenigingen en stichtingen om zich voor te bereiden op de Beursvloer op donderdag 28 november. Inschrijven voor de workshop en de beursvloer kan al via de website van Samen voor Nieuwegein.

De deelnemers aan de workshop leren hoe ze de wensen en het aanbod kunnen formuleren en hoe ze dit presenteren aan de bedrijven. De workshop wordt gegeven door Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein.

Beursvloer
De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 28 november van 16.00 uur tot 18.00 uur. bij DE KOM. Het wordt een feestelijk en bijzonder evenement dit keer, want het is de tiende editie. Binnenkort volgt meer informatie over deze jubileumeditie.

Zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties zijn van harte welkom bij deze speciale editie van de Beursvloer. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid handelen met gesloten beurs. De aanwezigen gaan met elkaar in gesprek over vraag en aanbod. Er worden heel veel matches gemaakt, afspraken om met elkaar samen te werken.

Informatie
Voor informatie en aanmelding voor de beursvloer kunnen belangstellenden kijken op de website van Samen voor Nieuwegein. Bellen of e-mailen kan ook met intermediair Karin Beenen, e-mail: info@samenvoornieuwegein.nl of telefoon: 06-43368435.

Tijdens de beursvloer worden veel mooie matches gemaakt. In 2018 heeft Fotoclub Fotogein een mooie match gemaakt met Kringloopwinkel De Nieuwe Hoop. (Foto: Fototeam KenM)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk