Workshop: Digitaal tekenen op de computer

In atelier- en cursusruimte Studio Keep In Mind wordt zaterdag 14 maart aanstaande een workshop digitaal tekenen gehouden. Deze workshop is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar. Voor deelname aan de workshop kun je je aanmelden via het inschrijfformulier op de website van Studio Keep in Mind, via de pagina Studio/ Cursusdata.

Heb je wel eens tekeningen gezien die op de computer zijn gemaakt? Zou jij dit ook willen? Tijdens deze bijzondere workshop leer je de basis van hoe te werken met een digitaal tekenprogramma. Een eigen laptop, muis en/of tekentablet en beeldbewerkingssoftware zijn, naast je eigen creativiteit, verplicht. Geef bij de aanmelding aan met welke beeldbewerkingssoftware of tekensoftware je werkt. Deze workshop maakt je niet wegwijs in het tekenen in het technisch tekenpakket Autocat. Ook is de workshop niet gericht op het leren van het programma, maar hoe toe te passen voor digitale kunst. Denk hierbij aan het kleuren, gebruik van lagen, effecten en meer.

De workshop wordt gehouden in Studio Keep In Mind, aan de Galvanibaan 2-4 in Nieuwegein en duurt van van 13.00 uur tot 15.00 uur. De kosten zijn 30,– euro per persoon.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk