Koffietafel in La Caza

Op dinsdag 4 juni 2019 organiseert Samen Veerkrachtig in samenwerking met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein een Koffietafel in La CaZa aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein. De Koffietafel bijeenkomst is er voor iedereen met een arbeidsbeperking en/of langdurige ziekte.

Wat is een Koffietafel?
Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt nu je niet meer in het arbeidsproces zit. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie en oplossingen die jou en anderen verder helpt.

12.30: Inloop met een broodje, koffie, thee, water, melk
13.00: Start Koffietafel
15.00: Einde

Aanmelden graag vooraf via de website. Samen Veerkrachtig bevestigt vervolgens je aanmelding per e-mail. Als je vragen hebt, helpen zij je graag verder. Je kunt hen bereiken via info@samenveerkrachtig.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren