Katern

Wordt vrijwilliger bij de brandweer

Brandweer Nieuwegein Zuid is naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die zich voor 100% willen inzetten om iets te betekenen voor de maatschappij.
De brandweerpost in Vreeswijk was ooit een onafhankelijke post, behoorde later tot Brandweer Nieuwegein en is sinds vorig jaar onderdeel van de Veiligheids Regio Utrecht.

Gert Jan Driessen is postcommandant bij de post in Vreeswijk en spreekt namens het hele team: “Er zijn om diverse redenen, zoals pensioen, een aantal mensen weggegaan.”
“Op dit moment bestaat ons team uit 27 enthousiaste mannen en vrouwen en hebben we plek voor drie mensen om te worden opgeleid tot brandwacht.”

De VRU is op zoek naar mensen die in Nieuwegein Zuid wonen en werkelijk interesse hebben om vrijwilliger te worden bij de brandweer. Werken bij de brandweer is in meerdere opzichten zwaar, dus de geestelijke en lichamelijke conditie moeten optimaal zijn.

Als vrijwilliger bij de VRU ontvang je een maandelijkse vrijwilligersbijdrage. Naarmate de rang hoger wordt, zal ook deze bijdrage stijgen. Voor de versterking van het team in Vreeswijk worden zowel mannen als vrouwen van harte uitgenodigd om te solliciteren. Solliciteren kan door een mail te sturen aan Gert Jan Driessen via G.Driessen@vru.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk