Wordt Nieuwegein host van Hasbro Spelen? De stad neemt het in publieke stemming op tegen vier andere Nederlandse plaatsen

Inwoners van Nieuwegein worden nog 10 dagen door Hasbro opgeroepen om te stemmen op hun woonplaats als gaststad van de Hasbro Spelen. De stad behoort namelijk tot de laatste vijf plaatsen die nog kans maken om host te worden van de Hasbro Spelen. De organisatie laat weten dat het een ‘nek-aan-nek-race’ wordt. De Hasbro Spelen worden georganiseerd ter ere van de 100e verjaardag van het bekende speelgoed- en spellenmerk en staan volledig in het teken van samenzijn en plezier maken voor iedereen.

De Hasbro Spelen worden de ideale gelegenheid voor iedereen om samen te komen en plezier te maken met de merken van Hasbro. Of je nu fan bent van Peppa Pig, Monopoly, Nerf, Transformers, Play-Doh of My Little Pony; het evenement belooft voor ieder wat wils. In overleg met de winnende stad zal het evenement plaatsvinden tijdens een nog nader te bepalen weekend in september of oktober.

De inwoners van de vijf plaatsen die nog kans maken om host te worden van de Hasbro Spelen, hebben via een stemming een belangrijke rol in de verkiezingen. Nieuwegein neemt het hierbij op tegen Almere, Arnhem, Dordrecht en Laren. Maar ook inwoners uit de rest van Nederland mogen stemmen en zo hun bijdrage leveren. Hasbro vraagt iedereen na te denken over welke plaats zij het meest inclusief en gastvrij vinden en te stemmen op hun favoriet.

De Hasbro Spelen worden georganiseerd ter ere van het 100-jarige bestaan van het speelgoedmerk. Met tientallen bekende spellen- en speelgoedmerken weet Hasbro al meer dan een eeuw mensen te verbinden door de kracht van spelen. Hasbro is ervan overtuigd dat ondanks alle maatschappelijke en technologische veranderingen, één ding over alle generaties hetzelfde is gebleven: de wens om samen te spelen, te lachen en mooie momenten te creëren en voegt dit allemaal samen op het evenement.

Hoe kun je stemmen?
Nog 10 dagen kan heel Nederland stemmen op hun favoriete stad via deze website. De stemronde start vandaag en eindigt op 22 juli 2023. De winnaar wordt op 7 augustus 2023 bekend gemaakt. Door te stemmen kun je niet alleen de Hasbro Spelen naar jouw favoriete stad halen, maar maak je ook nog eens kans op 1 van de 5 Hasbro-pakketten met speelgoed en spellen van Play-Doh, Monopoly, Peppa Pig, My Little Pony en Transformers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk