Katern

Word jij de fietsambassadeur van Nieuwegein Fietst!?

Ben je een Nieuwegeiner en 100% fan van de fiets? Word jij helemaal enthousiast wanneer steeds meer mensen voor de fiets kiezen? Word dan als vrijwilliger de nieuwe fietsambassadeur van Nieuwegein fietst!

Wat ga je doen?
Als ambassadeur jaag je fietsacties en evenementen in de stad aan. Je bent veel in beeld op social media met foto’s en video. Je bent altijd nieuwsgierig naar iemands fietsverhaal. Je vindt het leuk om te netwerken en bezoekt bedrijven en verenigingen om (acties van) Nieuwegein fietst! te promoten. Je weet mensen te enthousiasmeren en hebt overtuigingskracht.

Wat levert het je op?
Je wordt bekend binnen en buiten Nieuwegein. Als ambassadeur ga jij ervoor. want fietsen is goed voor iedereen! Mensen herkennen je aan de originele Nieuwegein fiets die je vaak gebruikt. Je doet ervaring op met social media en groeit in het netwerken.

Hoe lang ben je ambassadeur?
Je bent 3 maanden actief. daarna dragen we het stokje over aan de volgende.

Nog andere zaken?
Je bent handig met social media en schiet makkelijk een foto. Communicatie experts van Nieuwegein fietst1 helpen je waar nodig. Tot slot bruis je van de energie en rust je niet voordat aile Nieuwegeiners elke dag op de fiets stappen.

Reageren?
Ben jij dit? Of ken je iemand die perfect in het plaatje past? Laat het ons weten1 @ngeinfietst info@nieuwegeinfietst.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk