Woensdag 13 juni ‘Buitenspeeldag!’

Op woensdagmiddag 13 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 11e editie onbezorgd kunnen spelen.

Ook in Nieuwegein is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Op deze dag organiseren SportID Nieuwegein, Stadstheater en kunstencentrum de Kom, basisschool de Schouw, TTVN en KMN Kind en Co de Buitenspeeldag op twee locaties in de wijk.

Fokkesteeg (De Driemaster)
Dintherseschans 32
14.00 – 15.30 uur

Batau (De Waterlelie)
Heemraadsweide 13
14.30 – 16.00 uur

Er is een gaaf programma opgesteld zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen zo is er onder andere Capoeira, tafeltennis, rugby, badminton, een buitenspeeltheater en nog veel meer leuke spelletjes.

Kom jij ook? Want buitenspelen is gezond en leuk! Schrijf je dan nu in op onderstaande website en maak ook nog eens kans op vrijkaarten voor het zwembad (2x 2 kaarten). De vrijkaarten worden verloot onder de kinderen die zich van tevoren inschrijven en dit wordt op 13 juni op beiden locaties bekend gemaakt. Voor meer informatie en inschrijven ga naar deze website en selecteer het kopje ‘Sportieve School.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren