Katern

Wisselbeker Recreatief Badminton Toernooi weer terug in Nieuwegein

De wisselbeker van het grote Recreatief Badminton Toernooi is weer terug in Nieuwegeinse handen! Zondag 7 april jl. was Sport- en Evenementencomplex Merwestein gastheer voor zo’n 120 recreatieve badmintonspelers, die naar Nieuwegein kwamen voor het 28e Recreatief Badminton Toernooi, georganiseerd door de Nieuwegeinse clubs BAD’87 en RBCN. Uit Nieuwegein deden mee de badmintonverenigingen BC ’t Gein, RBCN en BAD’87 zelfs met drie teams.

In de heren-poule zette het team van Almere-3 al vroeg haar ambitie neer om opnieuw te winnen, gevolgd door Recreatiesport Almelo. Ook hert eerste team van BAD’87 uit Nieuwegein dat de wisselbeker al eerder op haar naam had gekregen, liet geen shuttle onbenut om zo hoog mogelijk te eindigen en de wisselbeker in de herenpoule over te nemen van Almere. In poule 4 kon het team van BC ’t Gein de andere teams van BAD’87 voorblijven en als eerste eindigen.

Hoewel bij de gemengde teams de uitslagen dichter bij elkaar lagen, was ook dit jaar SVMD uit Doorn met twee teams sterker dan het Driebergse Spirit, dat maar net vóór Almere op de derde plaats terecht kwam. Ook in poule 2 van de gemengde teams bleek SVMD te sterk voor BC de Riebeeck uit Hilversum en het eerste team van Spirit.

Sportwethouder John van Engelen, die zijn waardering uitsprak voor de vrijwilligers, deed de prijsuitreiking. Voor het 29e Recreatief Badminton Toernooi op 5 april 2020 kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Alex Lisman (030-6064778).

De winnaars met rechts wethouder John van Engelen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren