Winterwandeling vanaf Fort Vreeswijk

Het IVN, Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid (afdeling Nieuwegein-IJsselstein e.o.), organiseert op zondag 14 februari om 13.30 uur een excursie door Vreeswijk. U gaat tijdens de wandeling die ongeveer 2 uur duurt, op zoek naar mooie natuur: oude bomen, tuinen en het effect van water op de omgeving.

De wandeling begint bij fort Vreeswijk, waar op zich al veel te zien is. Vervolgens wandelt u langs de dijk, kijkt u uit over de rivier en vervolgens komt u door het dorp en over bruggen en sluizen. Het is een flinke wandeling voor jong en oud maar is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Deze, door het IVN georganiseerde, wandeling start om 13.30 uur op de parkeerplaats bij Fort Vreeswijk aan fort Vreeswijk 1a in Nieuwegein.

Deelname aan de excursie is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden. Voor informatie kunt u bellen naar de IVN-gids: Alie Feijen; tel. 030 – 603 3344.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk