Winterwandeling door Park Oudegein

Het IVN, Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid in Nieuwegein e.0., organiseert op zondag 12 januari aanstaande een publieke winterwandeling door Park Oudegein in Nieuwegein. Deze wandeling begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Park Oudegein is het groene hart van de stad Nieuwegein. De natuur is dichterbij dan u denkt. Wie weet ziet u een prachtige ijsvogel met zijn blauwe, glanzende rug in de zon. Ook de bomen en de grienden in het park zijn in de winter mooi.  Het is een winterse wandeling voor jong en oud. Loop mee en beleef de natuur dicht bij huis. Na afloop wordt u getrakteerd op een warme verrassing bij het Milieu Educatief Centrum (MEC).

De wandeling start op het pleintje voor het Milieu Educatie Centrum in het Natuurkwartier aan de Geinoord 9 in Nieuwegein. Deelname aan de excursie is gratis, een kleine vrijwillige bijdrage in de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden. Voor informatie kunt u bellen naar IVN-gids Carin Laarman (06 – 31781327).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren