Wintercity op Cityplaza geopend

Cityplaza is weer Wintercity. In deze tweede editie is er een maand lang, van 7 december tot en met 5 januari 2020 een ijsbaan op de Markt. Rondom het winkelcentrum is er ook ander winters vermaak in de binnenstad van Nieuwegein. Onze videograaf Jos van Vogelpoel was aanwezig bij de ingebruikname van de ijsbaan.

Zaterdag 7 december is de ruim 450 vierkante meter grote ijsbaan, met echt ijs, geopend voor het publiek. De tijden van de ijsbaan zijn gelijktijdig met de opening van de winkels. Alle info over Wintercity staat op cityplaza.nl.

Van zaterdag 21 december tot en met dinsdag 24 december staan er op Raadstede een aantal kraampjes met fashion, accessoires en food. Denk hierbij aan een bratwurst, warme chocomel, glühwein en wellicht die foute kersttrui. Ook is er op deze dagen kerst entertainment die met kerstmuziek en zang bijdraagt aan de kerstsfeer.

Er is een selfie-actie waarin bezoekers prijzen kunnen winnen voor de leukste foto die wordt ingezonden op Insta of facebook van Cityplaza. De selfiespots op het centrum zijn aangegeven met selfiespot bordjes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren