WinterCity en schaatsen op Cityplaza

Vanaf 8 december is het zover! Cityplaza heeft dan een unieke ijsbaan. In de periode van 8 december tot en met 6 januari kan er volop geschaatst worden op circa 450 m² écht ijs!

Feestelijke opening
Zaterdag 8 december om 10:00 uur zal de ijsbaan officieel worden geopend door wethouder John van Engelen. Stichting Breaksquad laat weer een gave demonstratie zien. Zondag 9 december kun je bouwen met Buurman&Buurman.

IJspret
De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting. De toegangsprijs voor de ijsbaan is € 6,50 inclusief schaatshuur. Het dragen van handschoenen is op de ijsbaan verplicht. Heb je eigen schaatsen? Prima! Noren zijn niet toegestaan. Natuurlijk kun je vanaf de zijlijn ook lekker genieten van de schaatsende bezoekers. Maar hoe leuk is het om zelf de ijzers onder te binden? Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten en is er sfeervol entertainment!

Discoschaatsen met DJ Dio
Op de vrijdagavonden van 18:30 uur tot 21:00 uur kun je discoschaatsen op de beats van DJ Dio! Tussen 18:30 en 21:00 uur laat hij zich van zijn beste kant horen.

Openingstijden ijsbaan
De ijsbaan is van 8 december tot en met 6 januari geopend. Dagelijks (op een paar afwijkende tijden na) kun je schaatsen van 12:00-19:00 uur. Op de vrijdagen van 12:00 tot 21:00 uur.

WinterCity
Van 21 december tot en met 31 december staat er op de Raadstede een nostalgische carrousel. Maak jij ook een rondje? Om de burning barrels steeds te laten branden en de veiligheid te bewaken is er een ‘Vuurmeester’ aanwezig. Verschillende zangers en koren maken de sfeer compleet met hun optredens.

Meet & Greet met de Kerstman
Bij de verswinkels op West (pleintje bij de tram) kan je een leuke selfie maken bij het winterse tafereel dat daar wordt gecreëerd. Van 21 tot en met 26 december maakt (tussen 13:00–16:30 uur) de Kerstman daar meerdere keren zijn opwachting en is een ‘meet & greet’ mogelijk.

Feestdagen
Op eerste kerstdag is Cityplaza gesloten. Tweede kerstdag is het winkelcentrum geopend van 12:00 – 17:00 uur. Parkeren in de parkeergarages is deze dag GRATIS. Maandag 31 december trakteren de ondernemers op oliebollen! Dinsdag 1 januari 2019, Nieuwjaarsdag, is Cityplaza gesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk