Katern

Winst voor Aquarijn in eerste wedstrijd breedtesport schoonspringen

Op zaterdag 9 november werd in Eindhoven de eerste wedstrijd van de landelijke breedtesport schoonspringen gehouden. Deze wedstrijdserie bestaat uit vier wedstrijden. De top 6 plaatst zich voor de finaledag. Aquarijn uit Nieuwegein nam deel met maar liefst 19 sporters.

In de E-groep (9 jaar en jonger) was er goud bij de meisjes voor Joy Daalhuizen en zilver voor Minte Bos. Voor Yunah Hulkenberg was er een 7de plaats. Bij de jongens was er goud voor Mike Hoogendam. Voor Simon Jansen was er een mooie 5de plaats.

In de D-groep (10/11 jarigen) bij de meisjes was er zilver voor Jinte. Anissa Deraz werd 4de en Tra-Mi Nguyen werd 6de. Bij de jongens was er zilver voor Mika Grosze Nipper.

In de C/B-groep (12 tot 15 jaar) had Aquarijn alleen jongens en die deden het fantastisch! Goud voor Richello Salm, zilver voor Samuel Quist en brons voor Sen Schoondermark. In hun kielzog kwam Stanley Grijping bij zijn 1ste breedtesport op de 5de plaats.

In de A+-groep (16 jaar en ouder) was er goud voor Suzanne Klooster bij de meisjes en zilver voor Metin Ardic bij de jongens.

Door deze mooie resultaten staat Aquarijn 1ste in het clubklassement met 85 punten. Op de 2de plaats staat PSV Eindhoven met 70 punten en de 3de plaats is voor de Dolfijn Amsterdam met 59 punten. De volgende wedstrijd is in januari in Amsterdam.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren