Winnaars jongerenlintje krijgen eigen tegel

Op vrijdag 23 september om 15.00 uur onthult burgemeester Frans Backhuijs, zoals ieder jaar, een aantal tegels met daarop de namen van de winnaars van een jonge-renlintje. Dat gebeurt aan de Doorslag (het water) bij de trap ter hoogte van theater De Kom. Het gaat om Chelton van Laaren, Merel Meentzen en Tristan Dekker. Zij ontvingen begin dit jaar een jongerenlintje en krijgen nu ook een tegel met hun naam er op aan de Doorslag. Samen met eerder onthulde tegels ontstaat hier zo langzamerhand een heuse Walk Of Fame, die zich de komende jaren nog verder uit zal breiden.

De gemeente Nieuwegein geeft jaarlijks een onderscheiding aan jongeren die iets bijzonders hebben gedaan voor de stad met de naam De Doorslag. Kent u een jon-gere die iets bijzonders heeft gedaan voor Nieuwegein? Meld hem of haar dan nu aan.

Alle Nieuwegeinse jongeren tot en met 21 jaar kunnen worden voorgedragen. Hij of zij hoeft niet in Nieuwegein te wonen, als de activiteit of de bijzondere gebeurtenis maar wel met Nieuwegein te maken heeft. Inzenden kan tot en met 1 december 2016 bij Elsje Leurs van de gemeente Nieuwegein, via e.leurs@nieuwegein.nl. Een commissie onder leiding van de burgemeester buigt zich over de voordrachten. De jongerenlintjes worden uitgereikt op 6 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk