Winnaar eerste ronde Kleine Prijs bekend

Vrijdag 6 februari vond in de kleine zaal van theater De Kom de eerste ronde van de Kleine Prijs van Nieuwegein plaats. Eigenlijk stonden deze avond vier bands op het programma, maar door ziekte moest ‘Chasing Mavericks’ verstek laten gaan. De opener van de avond was ‘Between The Jars’, een 5-koppige band uit Nieuwegein / Utrecht. Hun geluid deed denken aan jaren 70-rock. Zij wisten uiteindelijk de meeste stemmen van het publiek te krijgen, zodat zij als publiekswinnaar doorgaan naar de finale op vrijdag 6 maart.

Winnaar van de avond was ‘Brothers On The Edge.’ Deze zes heren kregen het publiek enthousiast met een mengelmoes van soul, funk, rock, jazz en hiphop. Een band waar je niet til bij kon blijven staan.

De tweede ronde van De kleine Prijs van Nieuwegein zal plaatsvinden op vrijdag 20 februari. Optredende bands zijn dan: ‘Crazed’, ‘District Lines’, ‘Breakout Tendency’, ‘The Seem’ en ‘Purple Streetgrass.’ De uiteindelijke finale is op vrijdag 6 maart aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren