Winkeliers Cityplaza doen wat suggesties voor een fijne Vaderdag

Het is bijna Vaderdag! Tijd om je vader eens goed in het zonnetje te zetten. Kun je nog wel inspiratie gebruiken? Laat je dan inspireren door de cadeau-, knutsel- en activiteitentips van de winkeliers op winkelcentrum Cityplaza om te zorgen voor een onvergetelijke Vaderdag. Because dads rock!

Bier staat voor plezier
Bijna elke vader houdt wel van een heerlijk biertje op zijn tijd. Verras je vader met een bierproeverij en haal verschillende speciaal biertjes bij Gall & Gall of Dirck III. Natuurlijk kunnen wat hartige hapjes hierbij niet ontbreken, haal deze bij JumboAlbert Heijn of Dirk. Creëer om het af te maken een leuke Spotify playlist met zijn lievelingsnummers van vroeger en speel deze af tijdens de bierproeverij: je vader zal vast en zeker in zijn nopjes zijn!

Fietsen maar!
Heb je een sportieve vader? Organiseer dan een leuke fietstocht en geef bij elke break een cadeautje. Begin bijvoorbeeld met een lief kaartje van bij BrunaThe Read Shop of Primera. Is je cadeau te zwaar om mee te nemen op de fiets? Maak er dan een foto van en stop dit in een envelopje, dan weet hij precies wat voor iets leuks hem thuis te wachten staat! Eindig de fietstocht met een heerlijke lunch die je vooraf kunt halen bij Bagels & Beans en Bakker Bart en maak er een gezellige picknick van.

Eau de cadeau
Het ideale cadeau voor elke man; een lekkere parfum, crème of after shave. Maar er zijn zoveel geurtjes, hoe weet je nu welke je moet kiezen? Houdt hij van wandelen of klussen? Gaat hij graag uit eten of kijkt hij graag een serie op Netflix? Doe de test van Ici Paris XL en maak je vader blij met het perfect ruikende cadeau!

Zelfgemaakt is altijd leuker
Het blijft natuurlijk leuk om een zelfgemaakt cadeau van de kids te ontvangen. Tijd om de handjes uit de mouwen te steken! Bij Big BazarAction of Intertoys kun je terecht voor allerlei knutselitems. Tover een mok met stiften, stickers en verf om tot een meesterwerk. Of heeft papa wel een prijs verdiend als ’s werelds beste vader? Maak dan een ‘Super papa medaille’ van touw, karton en glitter. Deze medaille moet hij natuurlijk wel verplicht de hele dag dragen, anders kan hij dat ontbijtje op bed wel vergeten!

Liefde gaat door de maag
Is je vader een zoetekauw? Trakteer hem dan op een verrukkelijke vlaai van Multivlaai: van aardbeienvlaai tot een roze koeken taart, ze hebben een ruim assortiment aan zoetigheden. Hiermee trakteer je natuurlijk ook stiekem jezelf, want die taart gaat hij vast niet alleen opeten. Of doe hem een lekkere snoepzak cadeau van Dropshop Benjamin of Jamin. Wil je grootser uitpakken? Tover de woonkamer om tot een Italiaans restaurant compleet met Italiaanse muziek en aankleding en bestel een pizza bij Domino’s Pizza of Pizza é Pasta. Zo heb je toch het idee dat je uiteten bent, maar hoef je de deur niet uit!

Last-minute tips
Voor alle klassieke “Is het morgen al Vaderdag? Ik heb nog geen cadeau!” gevallen, geen nood! Maak je vader blij met een giftset van Rituals of een leuk paar sokken van Hema. Nog een leuke tip is een boek cadeau geven. Tijdens de Spannende Boekenweken (t/m 21 juni) ontvang je een gratis thriller bij besteding van 15 euro! Loop snel even binnen bij je lokale boekhandel!

Cityplaza wenst iedereen een hele fijne Vaderdag!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren