Winkeldievegge aangehouden

Maandagmorgen rond 11.30 uur werd de politie gevraagd te komen naar de Passage in winkelcentrum Cityplaza. Winkelpersoneel had een 73–jarige vrouw uit Nieuwegein aangehouden omdat zij goederen uit de winkel wilde meenemen zonder te betalen.Politieagenten namen de vrouw mee naar het politiebureau voor verhoor. Na het betalen van een boete kon de vrouw het bureau weer verlaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Winkeldievegge aangehouden

Op woensdagmiddag 28 maart werd een vrouw bij een poging kleding weg te nemen, betrapt. Een medewerkster van een winkel in Cityplaza zag omstreeks 16.30 uur dat een vrouw een blouse uit de stelling pakte, daar wat mee rommelde en deze vervolgens weer terug in het rek hing. Toen de medewerkster ging kijken wat de vrouw gedaan had, zag zij dat de beveiligingswaver was verwijderd, waardoor de blouse onherstelbaar beschadigd was.

De medewerkster sprak de verdachte vrouw aan en waarschuwde de politie. De verdachte, 48 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein, werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Zij had een paar laarzen in een tas bij zich. Zij bekende deze dezelfde middag bij een winkel aan de Boogstede te hebben weggenomen. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en zij moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk