Winkeldief

Een winkeldief liep op woensdagochtend 23 februari tegen de lamp. Hij bleek ook nog een pittige boete open te hebben staan. Rond 08.45 uur betrapte een medeweker van een winkel aan de Veldwade een man op de diefstal van bouwmateriaal. De verdachte, een 52-jarige man uit Polsbroek, werd aangehouden en even later aan de politie overgedragen.
Bij zijn verhoor bekende hij de diefstal. Tevens bleek dat hij een NOH-vonnis (niet onherroepelijk vonnis) van 900 euro open had staan, dat is aan hem betekend. Ook had hij een onherroepelijk vonnis van 918 euro open staan. Nadat hij was verhoord, er proces-verbaal tegen hem was opgemaakt en hij de boete van 918 euro had betaald, mocht hij het politiebureau verlaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Winkeldief

Woensdag 28 december om 17.00 uur werd een winkeldief door de beveiliging staande gehouden in een winkel aan de Veldwade.De politie werd gewaarschuwd en nam de 40-jarige man uit Haarlem mee naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren