Winkelcentrum Galecop reikt prijzen uit

Winkelcentrum Galecop heeft de hele maand juni een kassabonnenspaaractie gehouden. Afgelopen weekend zijn, tijdens een gezellige prijsuitreiking op het winkelcentrum, verschillende winnaars in het zonnetje gezet. De prijswinnaars wonnen één van de drie ballonvaarten, één van de vele boodschappenpakketten of één van de winkelcentrum Galecop waardebonnen. Alle winkeliers deden enthousiast mee met de actie en de prijswinnaars waren erg blij met de gewonnen prijzen.

Een hele maand lang konden de bezoekers van winkelcentrum Galecop kassabonnen sparen. En dit hebben zij massaal gedaan. Er zijn enorm veel enveloppen ingeleverd en uit alle deelnemers zijn er 33 winnaars geloot. De winnaars werden na een verblijdend telefoontje nog even in spanning gehouden en hoorden tijdens de prijsuitreiking pas wat zij hadden gewonnen.

Alle prijswinnaars werden afgelopen zaterdag op het podium geroepen waar zij hun prijs in ontvangst mochten nemen. De prijzen werden uitgereikt door Mariëlle de Weijer van kapsalon Hair2 namens de winkeliersvereniging en een presentator. G.H. Vink, G. Hol en P. van den Dungen gingen ervandoor met de hoofdprijs en mogen binnenkort een mooie vlucht maken in een luchtballon.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk