Winkelcentrum De Batau bestaat 20 jaar!

In het voorjaar van 1984 opende de eerste winkels hun deuren op winkelcentrum De Batau in Batau noord. Om dit te vieren worden van 23 augustus tot en met 25 september allerlei activiteiten gehouden. Op 23 augustus start een stempelactie, waarbij de consument elke keer dat die afrekent een stempel ontvangt. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvangt iedereen een kortingsbon voor dierenpark Amersfoort, waarmee zij met maximaal vier personen, vijf euro per persoon korting kunnen krijgen op de entree.

Verder zijn er prachtige prijzen te winnen, zoals: Een reis naar Bali, Chiem de Wolff (Blue Diamonds) gaat bij iemand thuis koken, een GIANT EZB Revive-fiets, 2 minuten gratis winkelen bij Super de Boer, vrijkaarten voor dierenpark Amersfoort, een home cinemaset of om de week een bos bloemen.

Op zaterdagmiddag 11 september wordt een kinderspelmiddag gehouden voor kinderen tot en met twaalf jaar. De kinderen kunnen een spannend spellenparcours afleggen, waarna ze allemaal een kleine attentie ontvangen. Ook Dierenpark Amersfoort zal met een stand aanwezig zijn, waar de kinderen zich onder andere kunnen laten schminken. Verder doet het winkelcentrum mee aan het project Wenswijk waarbij kinderen bij Buurthuis Kerkveld en Bouwspeeltuin Bouwgein in samenwerking met de gemeente actie gaan voeren tegen het zwerfvuil. Bij de kraam van Bouwgein kunnen kinderen autootjes van blik, schilderijen van aardappelschillen of poppen van flessen maken. Ook komt de bekende clown Ronald McDonald optreden met zijn voorstelling ‘De opruimshow’.

De festiviteiten worden op 24 en 25 september afgesloten met een grote pasar malam, met restaurants, optredens en veel kramen met oosterse producten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk