Win nu een pracht album van ‘The WestEnders’

Het Londense West End is het Mekka van de musical. Punt. Uit West End’s meest bejubelde musical ‘Les Miserables’ is een ensemble van topsolisten ontstaan, die zich The WestEnders noemen. Zij zingen in ons eigen culturele Mekka voor u de mooiste melodieën uit de bekendste musicals. Van ‘Les Miserables’ tot ‘Mama Mia’. Van ‘Westside Story’ tot ‘Joseph’. Van ‘Chicago’ tot ‘My Fair Lady’. En tussen de bedrijven door hoort u ook de hits uit iets minder bekende musicals. Dit onder begeleiding van de West End Show band, die met een swingende bijrol geen genoegen neemt. Misschien komt Joop ook wel kijken naar het vuurwerk.

De voorstelling is woensdag 10 maart en is in Theater De Kom. De musical begint om 20.15 uur en een kaartje kost € € 29,00 | CJP € 25,00 | vriendenprijs € 28,00.

Onze lezers maken kans op één van de twee cd’s ‘The Album’ van The WestEnders en een programmaboekje van de voorstelling. Meedoen is simpel. Beantwoord deze 4 vragen en dan maar afwachten. Meedoen kan nog tot 5 maart aanstaande! Uit alle deelnemers trekt de hoofdredacteur een prijswinnaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk