Win een Meet & Greet met Jeroen van der Boom

Dat de organisatie van de Nieuwegein Awards een goede keus heeft gedaan door Jeroen van der Boom als hoofdact uit te nodigen wordt steeds duidelijker. Veel fans hebben al toegangskaarten gereserveerd en volgen de organisatie van het evenement via Twitter en Facebook. Nieuwegein Awards is erg trots op de komst van de populaire zanger en probeert, naast de reeds feestelijke uitreiking van de awards, er een nog groter feest van te maken.
In overleg met het management van Van der Boom is het gelukt om na afloop van zijn optreden tijdens de feestavond op 5 februari a.s. in het NBC te Nieuwegein, een Meet & Greet met de zanger vast te leggen. Tot deze Meet & Greet mogen tien personen toegelaten worden.Tijdens het programma voorafgaand aan het optreden van Jeroen van der Boom zal notaris Marco Sutter, van Dijkstra /Sutter Netwerk Notarissen, op het podium de nummers van tien toegangskaarten van de aanwezigen trekken. De tien gelukkigen worden in de gelegenheid gesteld na afloop van diens optreden de populaire zanger live te ontmoeten, met hem te praten en op de foto te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren