Wilt u een andere woning, maar ziet u door de bomen het bos niet meer op de woningmarkt? Wij helpen u verder!

Op woensdag 17 januari 2018 organiseert Floqz samen met twee makelaars, een hypotheekadviseur, een projectontwikkelaar, de gemeente Nieuwegein en de drie woningbouwcorporaties een WoonEvent in buurtplein de Batau aan de Dukatenburg 1. Dit WoonEvent is voor mensen met een middeninkomen en een verhuiswens, zoals:

– mensen (oud en jong) die in een sociale huurwoning wonen en willen verhuizen naar een koopwoning, vrije sector huurwoning of aangepaste woning;
– starters of zij-instromers (bijvoorbeeld als gevolg van een relatiebreuk), die teveel verdienen voor een sociale huurwoning;
– mensen in een kleine koopwoning, die willen verhuizen naar een middelgrote koopwoning of een vrije sector huurwoning.

Waarom organiseren wij het WoonEvent?
De bovengenoemde mensen, komen moeilijker aan een woning. Er is niet veel aanbod, maar er zijn ook veel vragen, zoals:

– welke woonwensen heb ik/wat wil ik?
– welke mogelijkheden, qua financiering heb ik?
– welke regelgeving geldt er in de commerciële huur en in de koopsector?
– is verhuizen naar bestaande woningen beter, of wordt het nieuwbouw?
– welke andere woonvormen zijn er en kunnen we gezamenlijk wat opstarten?
– welke beschikbare woningen zijn er en waar vind ik ze?

Op het WoonEvent beantwoorden wij gezamenlijk uw vragen, en zoeken samen naar oplossingen die passen bij uw woonwens. Dat geeft voor u nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Wat gaan we doen op het WoonEvent?
Wij starten met het in kaart brengen van uw woonwens. Wilt u een buitenruimte? In welke wijk wilt u wonen? Is een bergruimte nodig? Vervolgens gaan wij met elkaar en de aanwezige specialisten na welke mogelijkheden u heeft op de woningmarkt. Is kopen of huren interessant? Is een tijdelijke woning een oplossing, of een nieuwe woning? Welke beschikbare woningen passen u? Kunnen wij gezamenlijk hele andere oplossingen bedenken?

Om een goede persoonlijke begeleiding te kunnen geven, werken wij in 2 groepen van elk maximaal 50 personen. Groep 1 van 19:00-20:30 en groep 2 van 20:30-22:00.

Onze aanpak biedt u veel informatie, die u nodig heeft om uw keuze te maken op de woningmarkt en dat slechts in 1,5 uur. Erg efficiënt, leuk en inspirerend! Meldt u zich daarom nu snel aan op www.floqz.nl. Er is ruimte voor 100 deelnemers!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren