Willem Wijntjes Politicus van het Jaar 2012!

Tijdens de Nieuwegein Awards 2012 is CDA’er Willem Wijntjes verkozen tot politicus van het jaar 2012. Hij won daarmee van Groenlinks-raadslid Erna Kotkamp en VVD-wethouder Financien Johan Gadella. Wijntjes was zeer ingenomen met de brede steun voor zijn werk in de Nieuwegeinse politiek.

De afgelopen maanden hebben vele inwoners een stem uitgebracht ‘op het financiele geweten van de gemeenteraad’, zoals hij in het juryrapport werd getypeerd. Zo is Wijntjes altijd zeer breed gewaardeerd om zijn financieel deugdelijke politiek rond de gemeenteuitgaven, bijvoorbeeld rond de bouw van de nieuwe Binnenstad en het Stadshuis. Mede door de inzet van CDA’er Wijntjes blijft er scherp toezicht op hoeveel én waaraan de gemeente haar geld uitgeeft.

De CDA fractie is erg blij dat Willem Wijntjes deze prijs in ontvangst mocht nemen en feliciteert hem van harte. Het toont aan dat de inzet van het CDA in de gemeenteraad en de stad Nieuwegein zichtbaar is en er een brede waardering is voor wat er in en met de stad gebeurt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk