Wijkschouw Vreeswijk

De jaarlijkse wijkschouw voor Vreeswijk komt er weer aan. Afgelopen jaar bracht het team Grijs en Groen van het Wijkplatform Vreeswijk zelf de verbeterpunten in voor de bestrating en de groenvoorziening in Vreeswijk. Dit jaar hoopt het Wijkplatform Vreeswijk ook weer van de bewoners zélf te horen welke verbeterpunten zij zien voor de bestrating en de groenvoorziening in de wijk.

De wijkschouw wordt deze keer gehouden op woensdag 21 juni vanaf 19.00 uur. Verzamelpunt is het dorpshuis Fort Vreeswijk. De punten die u inbrengt kunt u zelf bespreken met de medewerkers van de gemeente en het wijkplatform welke die avond in het dorpshuis aanwezig zullen zijn. Wanneer nuttig of noodzakelijk zal er ook een wandeling door Vreeswijk zijn om uw punten te ‘schouwen’.

Heeft u klachten met betrekking tot de bestrating of het groen in Vreeswijk, dan adviseert het Wijkplatform Vreeswijk u om direct contact op te nemen met de servicelijn van de Gemeente Nieuwegein: tel. 41030. Minder urgente verbeterpunten die kunnen wachten tot de wijkschouw plaats vindt, kunt u mailen naar: e.m.vansas@gmail.com of ghoning@xs4all.nl. Zij zullen deze punten dan op de agenda zetten zodat die de 21ste juni in uw aanwezigheid besproken kunnen worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren