Wijkschouw in Batau Noord

Wijknetwerk Batau Noord organiseert op dinsdag 31 augustus aanstaande de jaarlijkse wijkschouw. Per fiets zullen locaties in de wijk worden bezocht die aandacht behoeven. Om 18.15 uur vertrekken leden van het wijknetwerk, wijkmanager, wijkwethouder en vertegenwoordigers van de afdeling Beheer van de gemeente per fiets vanaf buurtcentrum Feniks aan de Nedereindseweg 401.
Aandachtspunten op het gebied van openbaar groen, verharding, verlichting, speelplaatsen e.d. worden tijdens de rondgang geinventariseerd en op een actielijst geplaatst. Deze aandachtspunten zullen in de komende maanden afgehandeld worden. Bewoners van Batau-noord worden door het wijknetwerk van harte uitgenodigd mee te fietsen en tijdens de rondgang mee te praten over hun wijk. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren