Wijkschouw Fokkesteeg op 9 oktober 2012

NB: Wijkschouw gaat niet door. Slechts 3 situaties zijn ingediend door buurtbewoners. Deze worden door de gemeente opgepakt. De vergadering gaat wel door. Emilie Zonneveld: ‘Er zijn wel geïnteresseerden om mee te lopen met de Wijkschouw Fokkesteeg, maar slechts 3 situaties met verzoek tot actie ingediend. Eigenlijk zijn we hierover verheugd, want dit geeft aan dat situaties in Fokkesteeg die door het jaar heen gemeld worden snel worden opgepakt door de gemeente en er geen/weinig achterstallig onderhoud is. In samenspraak met Rianne Diepeveen (wijkmanager gemeente Nieuwegein) is besloten dat deze acties door de gemeente worden opgepakt en met de indieners direct besproken.’

Zoals elk jaar organiseert stichting Wijknetwerk Fokkesteeg samen met de gemeente Nieuwegein de Wijkschouw Fokkesteeg. Dit jaar zal dat op 9 oktober plaatsvinden. De start is bij buurtcentrum ’t Dok om 18.00 uur (graag aangeven of u gebruik wilt maken van een broodmaaltijd) tot ca 20.00 uur. Bewoners van Fokkesteeg kunnen aangeven wat er opvalt in de wijk en wat men zou willen (laten) aanpassen of veranderen. Bijv. groenvoorziening, speelvoorziening, stoep herbestraten, verlaging in de stoep voor rolstoelgebruikers, etc.

Geef uw aandachtspunten aan ons door via wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com, daarmee maken we een route, zodat u de situatie ter plaatse kunt uitleggen. Aansluitend is de reguliere vergadering van het Wijknetwerk Fokkesteeg (van 20.00 tot ca 22.00 uur). Ook hiervoor zijn inwoners van Fokkesteeg van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk