Katern

Wijknetwerk Fokkesteeg zoekt een Coördinator activiteitencommissie

Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg bestaat uit wijkbewoners vóór wijkbewoners. Het wijknetwerk is er om ideeën en initiatieven die bewoners voor de wijk willen opzetten te ondersteunen. Op dit moment zoekt het Wijknetwerk een vrijwilliger Coördinator activiteitencommissie.

Wat doet een coördinator activiteitencommissie
De activiteitencommissie organiseert activiteiten, zoals bijvoorbeeld bingo, kinderclub, fietstochten en ook evenementen zoals halloween en de kerstmarkt.

Ons motto: Fokkesteeg Veilig, Fokkesteeg Samen, Fokkesteeg Schoon en Fokkesteeg. Veilig: samen werken aan een wijk die veilig is voor ons allemaal. Samen: we willen ons als wijk inzetten dat iedereen zich hier thuis voelt. Schoon: samen werken aan een schone wijk. Trots: als wijkbewoners weten we al lang dat het in deze wijk gewoon fijn wonen is. En dat willen we nu ook eens goed naar buiten gaan uitdragen.

Wijkbewoners, ondernemers, organisaties van het gezondheidscentrum en de woningcorporaties tot de gemeente, de medewerkers van La CaZa, onze wijkagenten – samen maken we Fokkesteeg steeds beter.

Beschrijving werkzaamheden
De activiteitencommissie bestaat uit een groep enthousiaste en vrolijke vrijwilligers, die het leuk vinden allerlei evenementen voor de wijk te organiseren zoals: Halloween, Winterfair, Kinderclub, Bingo, Fietstochten etc.
Ieder zet zijn eigen talenten in, zoals knutselen, versieren, bedenken, kindjes schminken, helpen met ranja schenken, prijzen kopen voor de bingo, prijzen mooi presenteren, de bingo-ballenmolentje draaien etc.
(OOK HIERVOOR ZOEKEN WE MEER VRIJWILLIGERS.)

Als uitbreiding zoeken we diegene die de activiteitencommissie kan aansturen. Ervan houdt om de planning bij te houden: van de bonnetjes tot vastleggen van de plannen in draaiboeken, met daarin onder meer het tijdsprogramma en de taken van de verschillende medewerkers en gemaakte afspraken.

We zoeken iemand die:

  • de activiteitencommissie kan aansturen
  • bij activiteiten kan ondersteunen
  • rooster kan opstellen
  • deelneemt aan het bewonersoverleg en zo nodig overlegt met het bestuur
  • Die nauwkeurig is, een teamspeler, van orde houdt, respectvol is naar elkaar en vooral een vrolijke sfeer kan scheppen.

Wij bieden:

  • Een zinvolle inzet voor je wijk, een leuk team en gezelligheid.
  • Indien gewenst zullen we bij het einde van je vrijwilligerswerk een getuigschrift opstellen
  • Ben jij degene die ervan houdt om op de achtergrond alles op rolletjes te laten lopen? Op zoek is naar een leuke en zinvolle vrijwilligersfunctie, waarmee je bijdraagt aan het bevorderen van het sociale samenhang in de wijk? Je cv kan versterken? Dan ben jij wie we zoeken!

Contactpersoon:

Lia Uiterwijk en Hanny `Plomp
E-mail
Lia: 06-12522149 Hanny: 06-12295282

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk