Wijkfeest in De Doorslag

Zaterdag 27 augustus a.s. houdt SWN Buurtcentrum De Brink aan de Parelduiker 13 de jaarlijkse open dag. Tussen 14.00 uur en 15.30 uur kunt u informatie krijgen over alle cursussen en activiteiten voor kinderen en volwassenen. U kunt zich inschrijven via een machtigingsformulier.

Nieuw dit jaar zijn: zilveren sierraad maken, zelfverdediging voor kinderen, de brei- en haakclub, Taiji Quan en aandacht en geheugen. Daarnaast zijn alle vertrouwde cursussen en activiteiten er, zoals musical voor kinderen, de knutselclub, bodyfit etc. Voor inlichtingen 06-50507762. Er is een springkussen, cake versieren, een gratis les Taiji Quan en optredens van o.a. streetdance. Het gezondheidscentrum De Roerdomp organiseert een minigezondheidsmarkt met testen en activiteiten op het gebied van gezondheid. Ook logopedie en fysiotherapie zijn aanwezig.

U kunt informatie krijgen bij het wijkplatform Doorslag over alle zaken die de wijk aangaan. Na afloop van de open dag organiseren het buurtcentrum en het wijkplatform Doorslag een wijkfeest voor alle bewoners van de wijk Doorslag. Er zijn spellen voor jong en oud, er wordt een fotoprijsvraag gehouden, er is een clown. Voor de bezoekers is er een gratis consumptie en gratis hapjes. Voor de kinderen is er een ballonnenwedstrijd. Het feest duurt tot 19.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk