Wijkbijeenkomst Galecop Geweldig

De afgelopen twee jaar bedachten bewoners en professionals in Galecop onder de vlag ‘Galecop Geweldig’ ideeën om het leven in deze wijk nog aangenamer te maken. Een aantal ideeën zijn inmiddels uitgevoerd, zoals de wijkkrant, bloeiende bermen, gezamenlijk zwerfafval ruimen en gezellige activiteiten op vrijdagavond. Ook liggen er nog allemaal leuke ideeën te wachten om verder uitgewerkt te worden. Voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen, maar nog niet weet hoe, is er op donderdagavond 2 februari een wijkbijeenkomst in Buurtplein de Galecopperboog.

Doe jij ook mee? Ideeën waar meer mensen onder meer mee aan de slag willen zijn bijvoorbeeld: het vergroenen van tuinen, thema-avonden, gespreksgroepen over bepaalde thema’s, de wijkwebsite en het bezoeken van ouderen in de wijk.

Ben je nieuwsgierig? Welke talenten heb jij die je wel wilt inzetten voor je buurt of de wijk? Lijkt het je leuk en gezellig om mee te doen, maar weet je nog niet hoe? Je bent van harte welkom op deze wijkbijeenkomst van Galecop Geweldig!

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 februari op Buurtplein de Galecopperboog van 19:30-21:30 uur. Je kunt je aanmelden vóór 29 januari via Fransje van Beek, wijkcoördinator Galecop, 06-25719887 of via mail galecopgeweldig@gmail.com.

Galecop Geweldig
Galecop Geweldig is een initiatief van Fysiotherapeut Ron van Leeuwen, in samenwerking met bewoners en wijkprofessionals. Doel van het project is om samen met bewoners en wijkprofessionals te kijken wat er nodig is om in deze wijk prettig en gezond te leven. Samen maken we een agenda voor de wijk met onderwerpen waar wij gezamenlijk met Galecoppers de komende vier jaar aan willen werken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk