‘Wie zit daar mooi te wezen in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Yasmin Stelte. Op 25 juni 2012 zal de finaleshow van Miss Utrecht plaats vinden in teather FIGI te Zeist. De Nieuwegeinse Yasmin is een van de 12 prachtige finalisten die gaat strijden om de felbegeerde kroon en titel van Miss Utrecht 2012!

Arend Bloemink: ‘Wordt zij de nieuwe Miss Utrecht? Miss provincie Utrecht? En gaat zij dan door naar de Miss Nederland verkiezingen? Wie zal het zeggen. In ieder geval is de Nieuwegeinse Yasmin Stelte een van de elf uitverkorenen om mee te dingen naar de Miss-Utrecht-titel! De hoogste tijd om eens nader met Yasmin kennis te maken. Een mooie meid, een heel vriendelijke meid. Dikke kans dat zij het gaat maken! Oh, en mocht u nog een leuke baan voor Yasmin weten… nou ja, lees dat maar allemaal wanneer u op het cameraatje hieronder klikt! Dan kunt u meteen visueel nader met haar kennis maken.’

Maak nader kennis met Yasmin, de foto’s die Arend Bloemink van haar maakte en haar antwoorden op de vijf, altijd dezelfde, vragen door op het cameraatje hieronder te klikken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk