Leren leven vanuit je innerlijke verbinding met God

Sinds 1 september is Robert van Mierlo begonnen met een eigen bureau voor spirituele coaching en counseling voor bedrijven, therapeuten en particulieren. Robert is 7 jaar voorganger geweest van een evangelische gemeente en is daarna in een burn-out terecht gekomen. In die tijd heeft hij diepe lessen geleerd en een helder zicht gekregen op de ware spiritualiteit van het christendom zonder regeltjes en dogma’s.
Vanuit zijn verdiepte relatie met God gaat Robert nu mensen coachen die willen leren leven en werken in verbinding met Gods Liefde. Hij helpt ondernemers en therapeuten nieuwe creatieve energie op te doen vanuit de Bron en hun werk af te stemmen op Gods hogere plan zodat Gods energie weer kan gaan stromen. Ook helpt Robert mensen met zijn genezingsgaven die hij van God heeft ontvangen. Hij geeft consulten aan huis of per telefoon en bidt met mensen in de naam van Jezus Christus. Consulten zijn aan te vragen via zijn website.Agape Coach is niet aan een kerk verbonden en Robert richt zich met name op mensen die geen binding met de kerk (meer) hebben maar toch zoeken naar een spirituele invulling en contact met God. Maandag 20 september geeft Robert een gratis telefonisch seminar over goddelijke genezing. Opgeven kan via de website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren