Kies de moordenaar van Edwin Drood!

Terwijl de verkiezingen in de Verenigde Staten hebben plaatsgevonden, raken Nieuwegein, Utrecht en buurgemeenten in de ban van de lokale verkiezingen die op 26, 27 en 28 november 2004 zullen worden gehouden in theater De Kom. Het doel van de verkiezing is: Kies de moordenaar van Edwin Drood!

De musical ‘Edwin Drood, een mysterie van Charles Dickens’, is gebaseerd op het laatste stuk dat Charles Dickens schreef. Het stuk heeft een open einde, omdat Dickens voor het voltooien van het stuk overleed. In deze muzikale uitvoering van Rupert Holmes, moet de moordenaar dan ook nog worden gekozen en wel door het publiek. Er zijn zes verdachten van de moord op Edwin Drood. Deze verdachten hebben er allemaal belang bij als moordenaar gekozen te worden. Hij / zij die gekozen wordt mag namelijk het ingestudeerde eindlied zingen. U begrijpt dat de verkiezingsstrijd al is losgebarsten. Iedere verdachte beschikt over eigen pamfletten waarin wordt opgeroepen om naar de voorstelling te komen en mee te stemmen en natuurlijk het liefst op hem/haar!

Op www.starlight-boulevard.nl is van iedere verdachte een politiefoto en achtergrondinformatie te vinden. In een levendige soap wordt telkens een klein stukje van de sluier opgelicht.

Nieuwsgierig? De voorstelling van 27 november is al uitverkocht. Voor de voorstellingen op vrijdag 26 november 2004 om 20.15 uur en zondag 28 november 2004 om 15.00 uur zijn er nog kaarten verkrijgbaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk