Gewonden bij ernstig ongeluk op N408 op industriegebied Laagraven

Op de N408 bij Nieuwegein is vanmiddag rond 15.20 uur een ernstig ongeluk gebeurd. Het lijkt erop dat één auto daarbij betrokken was.

In de auto zaten drie mensen. Eén inzittende wist zelf uit de auto te komen. De andere twee zijn door de brandweer uit de auto gehaald. Alle drie zijn vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig hun verwondingen zijn. Ook is nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie doet daar onderzoek naar.

Meerdere hulpdiensten assisteerden bij het ongeluk. Ook kwam er een traumahelikopter ter plaatse, een tweede traumahelikopter die ook onderweg was is afbesteld. Om de hulpdiensten de ruimte te geven werd de Laagravenseweg in beide richtingen één rijstrook afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft inmiddels de zwaar beschadigde auto afgevoerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren