Katern

‘Wie zit daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.Wim: ‘Opvallen deed hij zeker, mede door het gele bord dat aan zijn gevel bevestigd is. Eigenlijk viel er niets te raden als het om zijn beroep gaat en inderdaad, Ton is buschauffeur. Daarnaast spreekt hij vooral over de sociale contacten en die blijken op zijn halte geweldig. Door de straat galmde kreten van de ene tuin naar de andere. Vreeswijk staat er in een hoog vaandel. Gezellig hoor even zo’n stop bij Privéhalte Merwedestraat.’ Klik hier voor de vragen en de antwoorden op de 5 altijd dezelfde vragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

‘Wie zit daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, woont, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ”Verleden week las ik in de stadskrant ‘Ons Nieuwegein’ het artikel –Monumentale bomen in Nieuwegein krijgen bescherming-. De daarbij geplaatste foto deed me direct terugdenken aan een bijzondere vrouw die ik daar in park Rijnhuizen al eens bij diezelfde boom ontmoet had en waarvan ik enkele foto’s had geschoten omdat zij zich juist zo één voelde met deze boom en dit prachtige park. Ze kende de planten en bomen of zij ze zelf geplant had en er overtuigend en kundig over vertelde. Ze genoot er duidelijk van. Ik ben haar er nog eens op gaan zoeken want ze is er bijna dagelijks te vinden. Omdat ik het leuk vind om enkele van de toen gemaakte foto’s te plaatsen’ Klik hier voor de altijd vijf zelfde vragen die Wim hen deze week stelde.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren