‘Wie zet zich in voor Fairtrade in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Annelies Heeres.

Arend Bloemink: ‘Heb je het over de combinatie van Fairtrade, Wereldwinkel en Nieuwegein, dan valt al snel ook de naam van Annelies Heeres. Maar wie ís nou die Annelies… Om daar achter te komen stelde de redactie van pen.nl aan Annelies de vijf (altijd dezelfde) vragen. Annelies leek, in de beantwoording van de vragen een vrouw van weinig woorden: haar antwoorden waren beknopt. Maar, nadat Annelies zich verder in de rubriek Portret Van De Week verdiept had, stuurde zij gelukkig een uitgebreidere beantwoording.’

‘Op basis van haar antwoorden neem ik contact met Annelies op. Gezeten in haar achtertuin komen we tot een informatief en geanimeerd gesprek. En onderwijl maak ik foto na foto na foto… Het was een aangenaam half uurtje.’ Klik op het cameraatje hieronder en maak middels de foto’s en de antwoorden nader kennis met Annelies Heeres.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk