Wie zet jij in het licht in de wensboom?

In de maand december staat bij Rouwcentrum Dillema een grote wensboom, deze wensboom moet een gedenkplaats worden door middel van deze wensboom te vullen met wensen voor dierbare nabestaanden of je geliefde te eren. Iedereen is welkom om een wens op te hangen in de wensboom aan Drilleveld 25 in Nieuwegein.

Alle wensen mag u zelf in de wensboom ophangen. U kunt er bijvoorbeeld een brief, foto of een tekening in hangen. Deze kunt u laten insealen bij Rouwcentrum Dillema. Ook zijn er diverse mogelijkheden waar u uw wens in kunt doen: transparante ballen, een druppel, een ster of een engel. Dit alles is kosteloos.

Astrid Dillema: ‘Op zaterdag 10 december vanaf 15.00 uur ontvangen wij u graag met koffie en thee in het rouwcentrum. De bijeenkomst sluit om 17.00 uur. Mocht u verhinderd zijn, dan is het ook mogelijk om daarna nog een wens in de boom op te hangen. Alle wensen blijven hangen tot 30 december.’

Rouwcentrum Dilemma is gevestigd aan Drilleveld 25 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen met: 030 – 294 72 42.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk