Wie wordt ‘Politicus van het jaar 2011’

Dinsdagavond 17 januari jongstleden hebben de bezoekers van het eerste Politieke Cafe in Nieuwegein hun stem kunnen uitbrengen op de genomineerden voor de Award voor ‘Politicus van het jaar 2011.’ Op 28 januari aanstaande, tijdens de Nieuwegein Awards in het Nieuwegeins Business Center zal de winnaar bekend gemaakt worden.

De opkomst in Partycentrum de Lantaern aan de Utrechtsestraatweg was matig. 128 geldige stemmen zijn er uitgebracht. ‘Succesvol’ autocoureur en zakenman Tom Coronel, mede-eigenaar van een kartbaan en verscheidene webshops hield voor de aanwezigen zijn altijd zelfde verhaaltje. Veel bezoekers kwamen wel even om hun stem uit te brengen maar vertrokken kort daarna weer huiswaarts.

De nominaties voor ‘Politicus van het jaar 2011’ zijn tot stand gekomen op basis van het principe ‘de meeste stemmen gelden.’ Alle 33 raadsleden van de Nieuwegeinse gemeenteraad hadden van te voren hun stem uitgebracht. De genomineerden waren: Wethouders Bert Lubbinge (PvdA) en Wouter Kolff (VVD) en de raadsleden Martin Monrooij (ChristenUnie – SGP) en Martijn Stekelenburg (SP). Zij maken kans om ‘Politicus van het jaar 2011’ te worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk