‘Wie woont daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘In wooncomplex Belcanto in Zuilenstein wordt van alles gedaan om het de bewoners naar hun zin te maken, Iedere maand is er een gezellig koffieochtend, met de Kerstdagen en straks ook met de Paasdagen is er een brunch georganiseerd voor alle bewoners. Deze week trof ik er een aantal bewoners die gezamenlijk streden voor de beste plaats in een heuse sjoel competitie. Veel meer wooncomplexen zouden dit soort initiatieven moeten nemen om bewoners meer tot elkaar te brengen.’ Klik hier voor de foto’s en de antwoorden op de vijf altijd dezelfde vragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

‘Wie woont daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.Wim: ‘Het is bijna Kerst en erg leuk om te zien hoe bewoners zich inzetten om op eigen wijze hun buurt te verfraaien. Met de hoogste Kerstboom van Europa in de buurt kunnen we in Nieuwegein niet om het Kerstgevoel heen. Ook al worden deze dagen de donkere dagen voor Kerst genoemd, Nieuwegein ziet er fraai uit met al zijn kerstverlichting. In Galecop zie je ieder jaar prachtige verlichte woningen, waardoor je het gevoel krijgt dat je een sprookje binnen bent gereden. Om er achter te komen wie zich daar nu voor ingezet hebben heb ik aangebeld bij Yvonne en Paul’ Klik hier voor de foto’s en de antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren