‘Wie werkt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Bijna iedere inwoner van Nieuwegein heeft haar wel eens gezien en de meeste hebben wel eens kort met haar gesproken. Soms maakt ze zelfs een kopje koffie voor je en stelt je gerust. Ze verwijst je altijd naar de juiste richting in het Gemeentehuis en verstrekt de informatie waar je om vraagt. Toen ik haar deze week overviel om in deze rubriek te verschijnen, reageerde ze wat geschrokken, maar regelde als vakvrouw toch snel een klein momentje om mijn 5 vaste vragen te beantwoorden.’ Klik hier voor de foto’s en de antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren