‘Wie werkt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Wethouder Lubbinge sprak verleden week, dat geboren en getogen Nieuwegeiners steeds meer van hun stad gaan houden. Is dat zo? en is Nieuwegein zo in trek bij de jongeren? Ik heb het er deze week met diverse mensen over gehad en de meningen zijn daarover verdeeld. Tommie heeft deze week de 5 vragen beantwoord en vertelt graag wat hij van Nieuwegein vindt.’ Klik hier voor de foto’s en de antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren