Infocentrum City, ‘De POP-up’ gaat 27 mei open

Het Infocentrum City is moment druk bezig met het verhuizen naar haar nieuwe plek aan de Schouwstede. Ook het Duurzaamheidsloket Nieuwegein krijgt daar haar onderkomen. Behalve een nieuw adres krijgt het Infocentrum een nieuwe invulling én een nieuwe naam: ‘De POP-up.’

‘De POP-up’ staat aan de Schouwstede 4 (100 meter van het oude adres). Dit is tegenover het busplein en dus midden in City West. De deuren zijn hier vanaf maandagmiddag 27 mei voor bezoekers geopend. ‘De POP-up’ wordt geen 1 op 1 kopie van het oude Infocentrum en Duurzaamheidsloket, maar wordt ingericht als inspirerende belevingsshowroom.

Daarnaast breidt het Duurzaamheidsloket de dienstverlening uit. Zo kan je in ‘De POP-up’ inspiratie opdoen voor het verduurzamen van je huis en tuin. En is er ruimte voor persoonlijk advies.

Ook kun je hier vanaf 1 juni, elke zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur, terecht bij Energie-N. Dit is een stichting bestaande uit vrijwillige energie-ambassadeurs. Zij helpen bewoners uit Nieuwegein bij het verduurzamen van hun tuin en/of woning.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk