‘Wie verkoopt daar pannen en bestek in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Bahattin Simsek.

Arend Bloemink: ‘Het Portret van déze Week is een jonge Nieuwegeinse ondernemer: Bahattin Simsek. Bahattin ontvangt me in zijn appartement. Een appartement dat hij een klein jaar geleden betrok en geheel naar zijn zin en smaak heeft ingericht. Een appartement waar hij zich heerlijk thuis voelt. Terecht. Maar ook vormt zijn appartement voor een deel zijn werkplek. Want deze jonge Nieuwegeiner heeft, náást zijn fulltime baan in Zeist, onlangs zijn eigen bedrijf opgestart. En hoe. Bahattin heeft de zaken professioneel opgezet. En de eerste tekenen zijn veelbelovend! Nieuwsgierig geworden?’

Klik op het cameraatje hieronder en maak via Bahattin’s antwoorden op de vijf (altijd dezelfde) vragen nader kennis met hem en zijn bedrijf.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk