‘Wie sport daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Ome Wim, mag ik ook eens met mijn vriendjes in de krant, vroeg hij me. Het gaat om Nicky, hij speelt in de F8, de tweede selectiegroep voor de jeugd van JSV en wordt misschien ooit nog wel eens een goeie voetballer. Toen ik vertelde dat ik daarvoor wel midden in de nacht mijn bed voor uit moest om op zaterdagmorgen in de kille vroege ochtend foto’s te komen maken op een sportveld, gaf hij me het juiste antwoord: Ik moet dat ook ondanks de kou, regen, of hagel. Ik wil verder en een goed voetballer worden, Omdat ik in de selectie zit moet ik twee keer per week in weer en wind trainen, of ik wil of niet, want anders redt je het niet zegt de trainer en lig je er uit. Tja, daar kon ik niet tegen op en stond daar met mijn camera. De wedstrijd was nog spannend ook en tenslotte hebben ze met 3 – 1 van SCH44 uit Harmelen gewonnen.’ Klik hier voor de 5 altijd vaste vragen en ……. de antwoorden.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: