‘Wie regelt daar in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Liliana Dusati.

Arend Bloemink: ‘Liliana Dusati, genomineerd als Secretaresse van het Jaar. Daartoe opgegeven door haar collega’s. Liliana woont in Nieuwegein en het ligt dan voor de hand dat zij voor het Portret Van De Week op De Digitale Stad Nieuwegein wordt gevraagd. Zodoende toog ik op een zaterdagse aprilochtend naar haar woning in Batau. Op mijn aanbellen wordt de voordeur geopend door haar vriend, met wie ze inmiddels drie jaar samen is. En daar staat dan, achter hem, Liliana. Stralend. Open blik. Heerlijk vriendelijke glimlach. Indringende blauwe ogen.’ Klik op het fototoestelletje voor de foto’s, het hele verhaal en de antwoorden op de vijf altijd zelfde vragen.’ Inmiddels weten we dat Liliana derde is geworden en hiermee op twee na beste secretaresse van Nederland en dus de nummer 1 in Nieuwegein!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren