Wie nomineert u voor het Groene Lintje ?

Het is een goede traditie dat de afdeling van GroenLinks in Nieuwegein het Groene Lintje uitreikt aan een inwoner, organisatie of bedrijf die zich op onderscheidende wijze hebben ingezet voor het behoud van de natuur en duurzaamheid. In 2017 zijn dat de leden van de Knotgroep Nieuwegein geweest.

Initiatieven die genomineerd kunnen worden, zijn bijvoorbeeld het aanleggen van een stads-groentetuin, het plaatsen van zonnepanelen, het opruimen van zwerfvuil, energiebesparende maatregelen of het verduurzamen van een woning of bedrijf.

Ken je een inwoner die vrijwillig, een bedrijf of organisatie actief in Nieuwegein, die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben ingezet voor de natuur en duurzaamheid? Dan kun je die voordragen.

De nominatie voor het lintje met een korte motivatie kun je vóór 18 mei a.s. mailen aan: nieuwegein@groenlinks.nl. Uit de lijst van genomineerden wordt door een jury de uiteindelijke winnaar aangewezen. Afhankelijk van de inzendingen kunnen er twee lintjes uitgereikt worden. Een voor een inwoner en een voor een bedrijf of organisatie. De uitreiking vindt plaats op zondag 3 juni a.s. om 15.00 uur tijdens de Duurzaamheidsmarkt in het Natuurkwartier (MEC).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren