‘Wie mag de VSP een extraatje bezorgen deze feestdagen?’

December is dé feestmaand van het jaar en staat voor velen in het teken van gezelligheid, cadeaus en lekker eten. Maar er is ook een groep mensen, die het financieel wat moeilijker hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met deze actie hoopt de VSP een bijdrage te leveren om ook voor deze inwoners de feestdagen wat feestelijker te maken.

VSP

Op 2 december aanstaande staat de Verenigde Senioren Partij (VSP) op de markt bij Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein. Bezoekers aan de stand kunnen hier een medebewoner voordragen die wel iets extra’s kan gebruiken in de vorm van een ‘kerstattentie.’ Uit de voorgedragen kandidaten zal het bestuur van de VSP een aantal inwoners kiezen, die in de week voor de kerst een kerstpakket met gebruiksartikelen zullen ontvangen.

Over de VSP
De VSP (Verenigde Senioren Partij) is opgericht in 2001, een belangenpartij voortgekomen uit een fusie van de Algemene Senioren Partij en de Ouderenunie. De partij nam op 15 mei 2002 voor het eerst deel aan landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer. Maar haalde onvoldoende stemmen voor een zetel.

Eén van de grondleggers van de partij was Ron Meyer. Hij was destijds onder meer directeur van de stichting Bejaarden Huisvesting Nieuwegein. Daarna ging de VSP onder de bezielende leiding van Herman Troost zelfstandig verder als lokale partij.

Inmiddels is de VSP niet alleen maar een belangenbehartiger voor de senioren in Nieuwegein. Wij streven naar een sociale & rechtvaardige samenleving en dat kunnen we alleen gezamenlijk bereiken. Los van leeftijd, religie, geslacht of herkomst.

De VSP is een lokale partij, die staat voor een beleid, gebaseerd op sociale rechtvaardigheid en wederzijdse verantwoordelijkheid. Het initiatief is uit sociale betrokkenheid ontstaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk